Nieuwe opdrachten:

Spiro BV

Voor Spiro te Emmen werken we momenteel aan 2 opdrachten voor ontvangst, transport en opslag van vaste stoffen in respectievelijk UK en USA.
Voor de systemen met toploaders, spirovloeren, sterrenzeef en transportbanden, verzorgt Automation Experts de engineering, panelenbouw, software en de inbedrijfstelling op locatie. Beide installaties worden geheel gebouwd in overeenstemming met de landelijke eisen en voorschriften. De installatie in de USA zal met een UL-listed certificaat worden afgeleverd.

MFE BV

Voor MFE bouwen we aan een papierscheiding- en archiefvernietigingsinstallatie voor SITA te Erembodegem in België. Voor de installatie met shredders, bunkerbanden, sterrenzeef, movingfloor en balenpers verzorgen wij de gehele engineering, software, paneelmontage en montage op locatie in België.

LUBO BV

Voor LUBO BV wordt de elektrische besturing verzorgd van een scheidingsinstallatie voor Sortiva te Vijfhuizen. Ook voor dit werk wordt de volledige besturing met engineering, software, paneelmontage en montage op locatie verzorgd, inclusief de verlichtingsinstallatie in een sorteercabine. De installatie is bedoeld om bouw- en sloopafval automatisch te scheiden in verschillende fracties.