Onze werkwijze

Samen met de opdrachtgever kunnen wij de diversiteit aan klantenwensen vertalen naar een programma van eisen, deze ontwerpen en vervolgens realiseren. Dit doen wij met als drijfveren hart voor techniek, ambitie, betrouwbaarheid en continuïteit.

Wij voelen ons thuis in de wereld van industriële installaties. Dat betekent een intensieve begeleiding en ondersteuning voor een compleet pakket op maat. Een dienstenpakket dat, wat betreft technische mogelijkheden, elk jaar breder en innovatiever wordt. Ons streven is dan ook ontzorgen en onze opdrachtgevers zodanig te bedienen dat deze een duurzame relatie op prijs zullen stellen.

Onze werkwijze is erop gericht om samen met opdrachtgevers de best mogelijke installatie te realiseren waarbij duurzaamheid, energiebewustzijn, comfortabele en innovatieve eigenschappen hoog staan aangeschreven. Telkens weer zullen onze opgeleide en ervaren medewerkers de wensen van de opdrachtgever bovenaan zetten. Specifieke en ingewikkelde installatieproblematiek wordt vertaald naar begrijpelijke technische oplossingen. Onze medewerker zal het project tijdens de uitvoering intensief begeleiden en regelmatig contact houden omtrent de voortgang, van ontwerp tot en met de oplevering. Ook na de realisatie kunnen wij alle nazorg bieden om de installaties in optimale conditie te houden.

 

Kwaliteit

Bij Automatisering Experts kunt u rekenen op een keurige en vakbekwame uitvoering van de werkzaamheden. Hierbij staat kwaliteit voorop. De kwaliteit wordt gegarandeerd door vakkennis en ervaring in combinatie met gezond verstand. Het kwaliteitsbeleid wordt continu bewaakt door het bedrijf en de medewerkers. Alle installaties worden uitgevoerd onder de condities van een gecertificeerd bedrijf welke de interne en externe kwaliteit waarborgt.

 

Veiligheid

Automation Experts stelt hoge eisen aan de arbeidsomstandigheden voor de medewerkers. Zo is het bedrijf en zijn alle medewerkers VCA-gecertificeerd, zijn er voldoende BHV’ers, zijn gereedschappen en klimmaterieel gekeurd en is er voor elk werk een veiligheidsplan.

 

Milieu

Ook zorg voor het milieu behoort tot onze bedrijfsvoering. Afvalstromen worden zorgvuldig gescheiden en separaat afgevoerd.

 

(M)aatschappelijk (V)erantwoord (O)ndernemen

Wij maken werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen en willen ons daarin positief onderscheiden. Hierbij staat de mens centraal. Wij hechten waarde aan duurzame relaties met zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers en investeren hierin.

Voor (jonge) nieuwe medewerkers bieden we stageplaatsen en voor onze vaste medewerkers is er een opleidingsplan wat jaarlijks wordt bijgesteld.

Naast een positief financieel resultaat voor ons bedrijf gaat het ons ook om een maatschappelijk rendement. Wij investeren hiervoor in de samenleving door sponsoring van verenigingen en bijdragen aan goede doelen.